Temat zawiera 11 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Klaudia 5 lat, 3 miesięcy temu.
Oglądasz 10 wpisów - 1 z 10 (wszystkich: 10)
Oglądasz 10 wpisów - 1 z 10 (wszystkich: 10)
Forum › Fora › Tabletki poronne › BRAK KRWAWIENIA
Temat zawiera 11 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Klaudia 5 lat, 3 miesięcy temu.
Witam. Jestem już 2 dni po kuracji i mimo bólu zupełnie nic się nie działo, czy któraś z was też tak miała?
Hej. Ja też tak miałam. Ewela jak wygląda sytuacja teraz u Ciebie?
Witam. U mnie się zaczęło 4 dni po kuracji. A jak u Ciebie Pamcia?
Niestety nic się nie dzieje. Delikatne płomienie, jasne sluzem i brzuch mnie pobolewa jak przy miesiączce.
Ile dni minęło od kuracji?
3
To się nie stresuj jest jeszcze nadzieja, u mnie się zaczęło na 4 dzień dopiero a miałam to co Ty, ból i plamienie.
Ja na 3 dzień po kuracji poszłam do lekarza żeby sprawdzić co się dzieje bo też byłam zaniepokojona chciałam sprawdzić czy tab coś zadziałały czy nie i czy zamawiać drugą kurację, okazało się że ciąża cofnęła się o 2 tyg, jajeczko w pęcherzyku ledwo widoczne przepisał mi tab na podtrzymanie i kazał wziąść od razu nie zrobiłam tego a na następny dzień się zaczęło. Martwię się trochę bo oczyszczałam się tylko 4 dni ale objawy ciąży minęły więc mam nadzieję że się udało, we wtorek idę do lekarza sprawdzić.
Tobie radziła bym jeszcze zaczekać z 2 dni jeżeli nic się nie wydarzy zamówić drugą kurację.
Zobaczymy co jutrzejszy dzień przyniesie.
Dziewczyny jak u was? Ja wczoraj o 13 wzięłam ostatnia dawkę, biegunka, ból brzucha i lekkie krwawienie do wieczora, w nocy nic, dziś lekkie plamienie.. nie wiem co jest grane…