Temat zawiera 7 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Madzix 1 rok, 12 miesięcy temu.
Oglądasz 8 wpisów - 1 z 8 (wszystkich: 8)
Oglądasz 8 wpisów - 1 z 8 (wszystkich: 8)
Forum › Fora › Tabletki poronne › Jak wziąć tą pierwszą tabletkę?
Temat zawiera 7 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Madzix 1 rok, 12 miesięcy temu.
Chciałam spytać czy tą pierwszą tabletkę 1szt. też bierze się pod język i czeka aż się rozpuści?
Ta pierwsze tabletke sie lyka i popija woda. Te drugie pod jezyk ale po 24 godz po tej
Witam . Czy po tabletkach poronnych występują komplikacje? Chodzi mi, jakie są objawy po zażyciu ich ? Jestem e sytuacji podbramkowej i chce z nich skorzystać. Za wszelkie odpowiedzi dziękuję.
Brunetka.
Dziewczyny piszą że gorączka, dreszcze i bóle brzucha silne skurcze występują po pierwszych czterech tabletkach. Po następnej dawce i następnej jest coraz lepiej. No i wymioty i biegunka… oraz że boli gardło od nich. Poczytaj sobie przebieg kuracji. Tam jest ponad 200 stron. Ja czekam na moje. Zamówione w zeszłym tyg.
Dziewczyny, czy trzeba wziąć wszystkie 12 tabletek, czy tylko 8 bo w instrukcji są tylko 3 etapy?
Trzeba 12, 3 etapy po 4 tabletki na etap
Tabletkę trzeba łyknąć na czczo?
Stosuj się ściśle do instrukcji tam jest wszystko dokładnie wytłumaczone.
Poza tym teraz zestawy mają maksymalnie 8 tabletek.