Temat zawiera 10 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Beata 5 lat, 6 miesięcy temu.
Oglądasz 11 wpisów - 1 z 11 (wszystkich: 11)
Oglądasz 11 wpisów - 1 z 11 (wszystkich: 11)
Forum › Fora › Wasze historie › Jakie prawdopodobieństwo, że się nie uda?
Temat zawiera 10 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Beata 5 lat, 6 miesięcy temu.
Czy jest jakaś możliwość, że wezmę te tabletki i nie uda mi się? Czy komuś kuracja się nie powiodła?
Tak, mnie za pierwszym razem nie poszło. Co było powodem? Nie wiem. Przypuszczam, ze zażycie pigułki 72h PO.
Czytałam, ze przyjęta za późno ochrania zapłodnione jajeczko… Tak to sobie tłumaczę 😛
Claudine no to mnie nastraszylas, ja pigułkę po wzięłam w ciągu 24 h ale i tak nie zadziałała, mam nadzieję że nie bd miało to wpływu.
Być może nie ma żadnego związku. Wiesz jak to jest… potem już szukasz przyczyny wszędzie.
Hejka brałam te tabletki 17 dni temu a jutro mam tatuaż . Na tatuaż zapisywałam się już pół roku temu . Czy mogę po poronieniu iść na niego? Nie wiem co robić. Pomóżcie dziewczyny.
Na pewno zależy to też od organizmu każdej z nas, ale i tak mam obawy. Niby pisze o 90 coś procentach skuteczności, a ile w tym prawdy?
Wika- czytałam że duzo dziewczyn kupiło z tej strony i że wszystko się udało.
Mam nadzieję, że uda się także mi. 🙁
Ja mam jutro tatuaż i nie wiem co mam robić :/ testy pokazują wynik negatywny
Za godzine zaczynam 4 tabletki 3majcie kciuki
Okej 🙂