Forum › Fora › Kuracja krok po kroku › Krwawienie dopiero po 3 dniach od przyjęcia tabletek
Temat zawiera 12 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Eni34 5 lat, 2 miesięcy temu.
-
AutorWpisy
-
Rosli…Witam 7 listopada wzięłam pierwszą tabletkę o 9.30, 8 listopada o 9.30 wzięłam pierwsze cztery później powtarzałam co ok.3.5 /4 h. Przed 18 wzięłam ostatnie 4 w ten dzień spory ból brzucha i jajników typowe jak na miesiaczke do tego biegunka i uczucie zimna nie mialam krwawienia tylko śluz taki różowaty.. krwawienie pojawiło się dopiero 11 listopada i wszystko się udało. Nie martwcie się jak też nie krwawicie dniu przyjmowania leków poczekajcie albo róbcie betę swoją przygodę tu juz kończę za wszystkie trzymam kciuki :*
Eni34Ja dziś zaczynam.paczka doszła i instrukcja
Jestem 8t4d strasznie się denerwuje będę sama w domu z synem.nigdy więcej takiego stresu… trzymajcie za mnie kciuki.poinformuje jak to przebiegło u mnie.pozdr Eni
SylwiaEni34 długo czekałaś na paczkę? Ja swoją też na dniach powinnam dostać.
Daj znać jak przebiega twoja kuracja.
Trzymam kciuki.
Eni34Sylwia zamówiłam dokładnie tydzień temu ale późno bardzo wieczorem.bylo też święto więc spodziewałam się że dojdzie po weekendzie.jutro o 15 zacznę tabletki doustne.
SylwiaEni34 podobno po tej pierwszej nic się nie dzieje, dopiero po tych pod język, napewno będzie dobrze, dawaj znać.
Eni34Sylwia właśnie zaczynam.strasznie się denerwuje.prosze trzymać za mnie kciuki…
SylwiaEni34 do mnie paczka dziś dotarła, zaczynam jutro, trzeba być w dobrej myśli, napewno wszystko będzie dobrze.
Dawaj znać trzymam kciuki!
SylwiaCzy w też dostaliście w paczce jedną podłużną białą tabletkę i 12 tabletek cytocec?
SylwiaDziewczyny czy wy podczas kuracji jeśli miałyście biegunkę bralyscie stoperan albo jakiś inny lek przeciwbiegunkowy?
DorotaSylwia , tak jak piszesz, jedna biała podłużna i 12 cytocec. Ja niestety zamówiłam drugi zestaw bo sie nie udało za pierwszym i w obu zestawach było tak samo , po jednej białej i 12 cytocec
AleksandraSylwia bierz stoperan, bo ja dostałam info ze przez to że nie zatrzymała biegunki się nie powiodła kuracja
SylwiaPo jakim czasie od zakończenia kuracji zrobić betę ?
Eni34Miałam mega biegunkę wczoraj między 2 a 3 dawka.wczesniej wyleciało sporo skrzepow.dzos się skontsktowalam z forum i dostałam info żeby przy biegunkę brać stoperan bo się wyplukuje lek inaczej
Nie wiem czy się udało mam dziś dalej krwawienie jak miesiączka -
AutorWpisy