Forum › Fora › Wasze historie › Ktoś kupował z tej strony?
Temat zawiera 154 odpowiedzi, i ma 4 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez Edynka 1 rok, 10 miesięcy temu.
-
AutorWpisy
-
NowaaaaHej dziewczyny, złożyłam jeszcze raz zamówienie i tym razem. Dostałam meila zwrotnego że zamówienie zostało przyjęte do realizacji… Czy tak jest za każdym razem kiedy składa się zamówienie?? A mimo to nie przyślą czy jest nadzieja?
JustaTak ja zamawiałam z tej strony na początku lutego moja koleżanka w marcu.
JEŚLI ktoś jest naprawdę zdecydowany polecam
Ból u mnie był jak mocniejsza miesiączka.
MatyldaaaDziewczyny, do mnie dzisiaj doszła paczka.
AngelaJa też dostałam tabletki wczoraj
Karinasłuchajcie dziewczyny nie bójcie się dziewczyny do mnie doszła paczka i możesz ją sprawdzić przed zapłatą Szła troszkę dłużej przez pandemie ale poinformowali mnie o tym nie dostałam numeru przewozowego ale w dzień który miała przyjść paczka SMS z dpd jeśli się boicie piszcie do mnie wszystko wam wyjaśnię.
[email usunięty]
Polecam tą stronę
NowaaaaMi napisali w meilu, że czas oczekiwania to dwa/trzy dni robocze. Dam Wam znać jak paczka będzie u mnie. I mam pytanie jeszcze, czy można płacić kartą przy odbiorze??
NowaaaaJusta, a jeśli można wiedzieć to w którym tygodniu byłaś??
EHej, zamawiałam 28.04 i przyszły mi wczoraj czyli 11.05, ale poinformowali mnie odrazu o opóźnieniach ze względu na Covid. Kurier przyszedł rano wiec pierwsza tabletkę wielam wczoraj o 10. Czułam się bardzo dobrze, po paru godzinach dużo lepiej, przestały bolec mnie piersi i przestałam mieć wzdęcia, które mi ostatnio towarzyszyły. Dziś o 10 rano wzięłam pierwsze 4 tabletki pod język. Po jakieś 40 min zaczęłam mieć dreszcze i trochę rozwolnienia. Zero krwi. Po 3,5 godziny wzięłam następna dawkę 4 tabletek, stwardniał mi brzuch i zaczęły się skurcze, cały czas biegunka i dosłownie plamka krwi. O 17:40 wzięłam ostatnia dawkę 4 tabletek. Bałam się ze nic z tego , ale zaczęłam przy biegunce lekko krwawić. Cały dzień leżałam w łóżku bez leków przeciwbólowych bo chciałam czuć czy mam skurcze i czy wszystko działa. Leżałam na łóżku i poczułam jakby coś pękło mi w środku w podbrzuszu. Poszłam szybko do łazienki. Miałam oczywiście podpaski, ale udało mi się utrzymać i chlusnęła ze mnie krew skrzepy i mały embrion. Widziałam go. Nie zalecają tego ale chciałam mieć pewność ze się udało. Dalej mam skurcze ale już lżejsze. Krwawię. W trakcie kuracji zjadłam dwa lekkie posiłki i dużo piłam bo mnie suszyło. Ból do zniesienia. Trochę mnie mdlilo przy trzeciej dawcę ale popilam szybko woda z cytryna i udało się nie wymiotować. Mam nadzieje ze teraz wszystko się prawidłowo oczyści. Byłam już w 11 tygdoniu i bałam się ze się nie uda. Polecam Stronę, bo zadawałam codziennie różne pytania mailowo i smsowo i dostawałam odpowiedzi. Nie odrazu, ale przeważnie tego samego dnia.
KristinaCzesc wszystkim. Strona jest legitna, wiec zamawiajcie smialo. Jestem mega zadowolona z efektu, wszytko przebieglo jak trzeba. Pozdrawiam serdecznie <3
CzuczunkaCześć wszystkim, ktoś się orientuję czy można zmienić adres dostawy w trakcie realizacji zamówienia? Trochę spanikowalam, zapomniałam że jutro święto a w piątek się przeprowadzam…
CzuczunkaCześć wszystkim, ktoś wie czy da się zmienić adres dostawy w trakcie realizacji zamówienia? Zapomniałam że jutro jest święto a w piątek się już przeprowadzam… Dodzwonić się nie mogę na nr kontaktowy
JadzkaSpróbuj wysłać smsa z zapytaniem, lub dzwon 🙂
KajaWitam. Czy to sprawdzona strona? Jestem w jakimś 3 tygodniu czy takie tabletki pomogą??
JadzkaTak, pomogą 🙂
Strona jest sprawdzona.
Poczekaj jeszcze z 2 tygodnie z kuracja. Niektóre dziewczyny piszą, że czasami przy tak wczesnej ciąży może nie wyjść. Najlepiej tak w 5/6 tc wziąć się za kuracje 🙂
Życzę powodzenia
AnnaHej. Właśnie zamówiłam zestaw. Byłam dziś u ginekologa, jestem w 2-3 tygodniu. Poczekać do 4-5 tygodnia? Bo czytałam że mogą nie zadziałać. Trochę się boję efektów ubocznych, nie mogę sobie teraz pozwolić na dziecko, studia itp mam dopiero 20 lat. Czy jest to aż takie straszne?
JadzkaAnna, nie bój się 🙂 ja też strasznie się balam
A uwierz że dziś wydaje mi się to takie blache i hop siup że gdyby nie daj Boże życie zmusiło mnie to zrobić drugi raz, to zrobiłabym to na takim lajcie jak nigdy 🙂
Nie ma efektów ubocznych. Ja bym poczekała do 5/6 tygodnia.
MałpaHej dziewczyny. W czwartek brałam 1 tabletkę w piątek wzięłam 3tabletki co 3.5 godz. Miałam objawy takie jak dziewczyny opisywały biegunka, ból brzucha, podbrzusza i kręgosłupa. Leciało że mnie ciurkiem i do tego skrzepy. Po ilu dniach ustąpiło u was krwawienie i bóle brzucha i podbrzusza ??
Natka001Cześć dziewczyny . Jestem prawie w 10 tyg i strasznie sie boje tych tabletek ze nie wyjdzie . Tymbardziej ze mam torbiel na jajniku i jakies poltora miesiaca temu bralam zastrzyk antykoncepcyjny mimo yego zaszlam w ciaze gdzie nie powinnam w niej byc . Chcialam zapytac jezeli chodzi o ginekologa jak juz sie pojdzie do niego to czy mowic ze sie poronilo czy najlepiej nic nie mowic . Boje sie ze jak do konca sie nie uda to zacznie cos podejrzewac czy cos ..
AnnaJestem w trakcie drugiego dnia. O 17 biorę 3 dawkę, wzięłam lek przeciwbólowy Spaldiene, jest bardzo mocny więc boli tylko troszeczkę, ale leci że mnie dość sporo krwi i skrzepy, przy kaszlu na podpasce został jakby mały pofalowany skrzep (nie wiem czy to jest co to myślę). Mam nadzieję że się uda jestem na początku 4 tygodnia. Szczęka trochę mi zdrętwiała ale nie jest źle. Dreszczy nie było jedynie ból w podbrzuszu i podwyższona temperatura ciała. Jak myślicie, uda się?
TeresitaAnna trzymam kciuki, masz tabletki z tej strony ? Jestem z Tobą lada moment mnie to czeka
Kamm12Sprawdzona, pewna strona, polecaaam
AnonimowyWitam czy ktoś kupowałam te tabletki? Czy są stuteczne w 6 tygodniu
Jolka22Odebrałam właśnie zestaw, boję się. Jestem w 5 plus 1 dzień tygodniu.
Ktoś też ma takie wątpliwości? Boję się że się nie uda
AnonimowyMi jak było źle czytalam wasze forum to pomaga jolka 22 też miałam wotpliwosci i strach ale nie miałam wyiscia teraz po wszystkim myślę że dobrze zrobiłam trzymam kciuki za ciebie
DominoUda się, ja też jestem w trakcie.
AnnaCzy tabletki i cała kurację zrobić w dzień czy w nocy ? Czy to jest bez różnicy
NiuniaW jakim czasie otrzymaliście tabletki?
Niunia2Po 2 dniach.
AsiczkaWitam jestem przed bardzo się boję… Ale nie mam wyjścia czy ktoś chciałby podzielić się swoimi doświadczenimi? Jestem w 4 tygodniu…
AnonimHej przeszłam to w sumie bez większych problemów nie bój się będzie dobrze
AsiczkaZamówiłam tabletki z innego źródła pewnego nie wiem tylko jak je zastosować, moja ginekolog mówiła że arthrotec forte mam 2 x dopochwowo 2 x doodbytniczo po 3 h doustnie po 1 dobie powinno być krwawienie ale mówiła mi tylko o tym jednym leku
KarolaCzy pomogło to czy nie
TikaCześć dziewczyny.
Która jest już po kuracji ?
GochaRównież zamówiłam i czekam. Dziewczyny jakieś rady..
AsiczkaJeszcze nie mam tabletek
KarolaDziewczyny proszę o pomoc dwa tyg temu brałam arthrocet nie pomógł mi byłam w 5 tyg czułam ból na dole i wyszed że mnie skszep duży jeden myślałam że się udalo A tu nie załamalam się byłam u lekaza w poniedziałek i nadal jest ciąża teraz znalazłam ta stronę i myślę że po mogol te leki i przy jednej kuracji jestem w 8 tyg czy to bendzie już po wszystkim proszę powiedcie mi jak u was bylo w 8 tyg ???
AsiczkaJutro zaczynam, jestem w 5 tygodniu kazano mi 1 tabletke potem 24 h przerwy i 6 dopochwowo po 4 h znów 4 potem po 4 h 2 tabletki
NuluW razie komplikacji lekarz wykryje jeśli wsadzisz je do pochwy. Trzymaj je lepiej pod językiem pół godziny lub pomiędzy dziaslem a policzkiem a później połknij to co zostało . Na pewno zadziała rowniez
Melani13Asiczka dlaczego tak brać, kto ci tak podpowiedział? Mnie lekarz kazał inaczej po 1 tab.po 25godz , 4 tabsy najlepiej dopochwowo po kolejnych 4godz, już pod język i znowu pod język. Zaczynam w weekend
AsiczkaTa osoba od której zamówiłam tabletki, moja ginekolog potwierdziła to samo żeby tak wziąść nie wiem może dlatego że jestem w 5 tygodniu nie mam pojęcia
KarolaPani E mam pytanie czy starczyło jedna kuracja
Melani13Asiczka masz stały kontakt z lekarzem jak ja. Dobrze, że można śmiało o tym z kimś rozmawiać jak z wami. Kiedy zaczynasz
AniaNie wiem od czego to zależy.
Ja brałam 32 tabletki
12 cyto
8 arto
12 cyto
I 3 kuracje nie pomogły..
JustynaCzy któraś może powiedzieć z kilku ostatnich dni jak przebiegło wszystko?
JustynaI jak poszło?
Melani13Czytaj wpis krok po kroku.. Jest na bieżąco
Karola27Dokladnie wszystkie przebiegi napisane sa
SabinaAnia i co robiłaś 4 kuracje?
PatiMam pytanie bardzo ważne, czy ta strona jest sprawdzona? Czy na pewno wysyłają normalnie to co trzeba?
MartaaTak wysyłka odbywa się w ciągu 2,3 dni. Płatne przy odbiorze
JustynaPati sprawdzona potwierdzam I bardzo im jestem wdzięczna za pomoc gdyby nie ta strona nie wiem co bym zrobiła A z jednej strony zostałam oszukana wysłałam pieniądze i nic nie doszlo – dokładnie było to że strony women for women bardzo ładnie i sprawnie odpisują na emaile ale nic poza tym.
RrrDziewczyny druga dawka i poza silnym bólem nic to tak ma być? Błagam niech się ktoś odezwie
OliwiaDziewczyny w którym tyg brałyście tabletki?
ankaJa brałam w 7
EdynkaZamawiałam kilka dni temu leki już mam ale zaczynam dopiero w poniedziałek dam znać jak poszło
-
AutorWpisy