Forum › Fora › Kuracja krok po kroku › Kuracja w najbliższy weekend wsparcie
Temat zawiera 45 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Zdesperowana 5 lat, 4 miesięcy temu.
-
AutorWpisy
-
HaniaDziewczyny czy któraś planuje kuracje n najbliższy weekend? Chce wziąć jedna tabletkę w sobotę i resztę w niedziele od około 5/6 rano. Może któraś tez bierze w tych dniach? 😉
KasiaHania, do mnie tabletki mają przyjechać jutro. Ja zaczynam od razu – nie ma co czekać moim zdaniem 😉 tym bardziej, że mam zaplanowany już urlop, a chciałam jeszcze ginekologa po “całej akcji” odwiedzić.
KasiaU mnie tabletki też jutro mają być i również od razu rozpoczynam.
HaniaJa już mam tabletki ale nie mogłam sobie pozwolić na kuracje teraz ze względu na prace, nie mogłam wziąć wolnego 🙁
KasiaNo tak to zrozumiałe. Ja na szczęście przebywam w domu, ale za to z dzieckiem. Mam nadzieję, że aż tak źle nie będę tego przechodzić…
KasiaJa nie mogę sobie pozwolić na obsuwę czasową, bo chcę to jak najszybciej mieć za sobą.. :/ a też idę w piątek do pracy.
HaniaDajcie znać jak wam poszło , trzymam kciuki i nastawiam się psychicznie na weekend , strach jest ogromny
KasiaW naszym wypadku chyba też będzie to weekend, bo jednak kurier nie dotarł na czas
KaoJa miałam mieć tabletki dzisiaj, nadal czekam, wiec pewnie weekend
KasiaJa zacznę w sobotę. Więc chyba będzie nas więcej
KaoMam nadzieje, ze wszystko dojdzie na czas 🙁 to czekanie jest najgorsze
KasiaDokładnie czekanie najgorsze, a później kolejne na efekt
KarolinaWitam dziewczyny czy mogę być przy tej kuracji sama?
KarolinaHej Kasia i jak poszła kuracjia?
JaaaaJest ktoś kto będzie robić w ten weekend ?
OnaaaJa planuje. Ale ta jedna tabletka jest nieopisana i się boję trochę
JaaaaJa też się boję wlasnie dostałam tabletki dziś o 18 biorę pierwsza boję się bardzo że nie zadziałaja:(
JaaaaOnaaa który jesteś tydzień ?
Onaaa5-6 tydzień
JaaaaJa też prawie 6 tydzień się zacznie . Tak mam 12 cytotec i jedna biała podłużna bez oznaczenia ale podobno każda z nas taka dostała z tego co czytałam na forum . Brzuch mnie boli z nerwów aż. A Ty kiedy planujesz wziąść pierwszą?
OnaaaChciałam zaraz. Ale chciałam się upewnić czy ta jedna ma taką być.
JaaaaBędę z Tobą w razie co będziemy tutaj w kontakcie razem raźniej .
OnaaaNoo daje to dużo. A ty się nie boisz tej pierwszej tabletki?
OnaaaJa planuje w sobotę jechac rano wtedy na izbę przyjęć na kontrolę powiem że w nocy że mnie dużo leciało itp
JaaaaBoję się bardzo wszystkiego ale nie mam wyboru .. A dlaczego chcesz jechać na kontrolę? Ja poczekam co będzie kiedy wezmę już wszystkie tabletki i zobaczę co będzie, wtedy dopiero będę myśleć choć przyznam że nigdy jeszcze się tak nie stresowalam .
OnaaaCzy wszystko wyszło na takie potwierdzenie jakby itp.wole sprawdzić czy nie będzie trzeba np lyzeczkowania zrobić chociaż to jest wczesna ciąża więc wątpię
JaaaaJeśli będzie trzeba lyzeczkowanie robic to pojawia się komplikacje wysoka rosnaca goraczka i silne nie ustajace bole brzucha lub tez nasilone krwawienie lub mroczki przed oczami moze oznaczac ze cos jest nie tak trochę się naczytalam tego nie martwmy się na zapas musi się udać . Moze ktos jeszcze do nas dolaczy . Napisz jak już będziesz po tej pierwszej tabletce.
OnaaaMasakraaa. Leży i czeka.. A ja nie wiem… Czy ja wziąć.. Nie mogę sobie pozwolić na 3 w tej chwili ale boję sieee
JaaaaBędzie dobrze najważniejsze to mieć osobę jakąkolwiek przy sobie nie być ż tym sama .
Po tej 1 tabletce podobno nic się nie dzieje dopiero po zażyciu tych 4 coś zaczyna się dziać chociaż też nie u wszystkich czytałam całe forum to każda kobieta przechodzi to inaczej więc nie wiemy czego po sobie możemy się spodziewać musimy być przygotowane na wszystko .
OnaaaJa jedno poronienie mam 9 tydzień w sumie się zatrzymała ciąża a powinien być 12. Zaczęłam krwawic i musiałam mieć łyżeczkowanie. Niby nie było źle bardziej bolało to psychicznie
JaaaaWiem co czulas .. ja nie dosc ze zostalam z tym sama to jeszcze zabezpieczenie zawiodlo badzmy dobrej mysli
OnaaaAhhh masakraaa. Ejj zaczynamy teraz razem? Im dłużej czekam to boję się że odpuszczę
JaaaaPodaj mi swoj email napiszę do Ciebie i wymienimy się numerami będzie szybciej nam się pisało. Podaj mi swój email napiszę do Ciebie
OnaaaWolała bym tu zostać w kontakcie. Zawsze ktoś się może do nas podłączyć i wypowiedzieć 😁
JaaaaOk to czekamy ja czekam do 18 stej aż synek zaśnie i wtedy działam.
OnaaaCo to moi to po 20 idą spać
OnaaaA miało być oooo to moi uda po 20 spać. Czasami chciała bym żeby szybciej 😂a ile ma?
JaaaaRok i pół ale grasuje od 5 rano i nie śpi w dzień dlatego tak szybko zasypia 🙂
OnaaaYhymmm no to nie mam więcej pytań 😂
JaaaaMyślisz że tabletki zadziałaja ?
OnaaaTeż dużo czytałam i wychodzi na to że tylko kilku osoba nie zadziałały. Nie wiem. Coś w tym musi być. Ale jednak strach jest
JaaaaWiesz może po jakim czasie można powtórzyć jeśli nie zadziałaja?
OnaaaNiee nie wiem nie zastanawiałam się nad tym i staram się o tym nei myśleć
AleksaI jak dziewczyny? Ja zaczęłam wczoraj, a teraz jestem po pierwszej dawce 4 tabletek. Mam drgawki i strasznie mi zimno.. miała któraś z was coś takiego?
PaciaxDrgawki są normalnym objawem. Ja jestem zmuszona podjąć się kuracji niestety 2 raz. Zamówiłam w czwartek i zostaje mi tylko czekać. Tylko zastanawiam się co zrobić ze smakiem tych tabletek. Ostatnio wszystko poszło dobrze, ale tabletki mi się zwróciły i musiałam to wszystko polykac zeby wszystko zadziało tak jak powinno.
ZdesperowanaDziewczyny do mnie maja przyjść po niedzieli tabletki bardzo się boję … Nwm sama jak to wszystko będzie nie mogę już spać po nocach z tych nerwów nie wiem co zrobię…
-
AutorWpisy