Forum › Fora › Wasze historie › Oczekiwanie
Temat zawiera 23 odpowiedzi, i ma 2 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez Jj 5 lat temu.
-
AutorWpisy
-
JjHej dziewczyny. Czekam na swoją paczkę i strasznie ten czas się dłuży. Ma być koło wtorku… Czy sprawdzałyście czy zamówienie się zgadza przy kurierze? Czy nie ma takiej potrzeby? Naciełam się już raz kasę straciłam i nic nie wyszło. Czas ucieka a ja chciała bym mieć to już za sobą a zarazem strasznie się boję w sumię i tego jak to przejdę z objawami bo czytałam że różnie każda z Was to przeszła ale również czy to poskutkuje… Stres jest ogromny
Magnolia57Kiedy zamówiłaś?który tc?Ja też czekam
JjW czwartek ale teraz ten długi weekend akurat. 5 tydzień A Ty?
Magnolia57Ja zamówiłam w piątek więc może podobnie zaczniemy kuracje ja póki co nie mam wiadomości o przesyłce.Ja też 5tydzień to może nie będzie tak źle
JoanaZamówiłam tabletki z tej strony i przyszły po dwóch dniach. Właśnie jestem w trakcie… Tabletki oryginalne wszystko się zgadza chociaż nie sprawdzałam przy kurierze. Ale macie taką możliwość żeby sprawdzić.
JjTeż mam taką nadzieję że będzie dobrze… Daj znać jak już dostaniesz i jak Ci idzie.
JjWłaśnie dostałam paczkę.
AnonimWłaśnie zamówiłam paczkę. Oby tabletki przyszly jak najszybciej bo liczy się każdy dzien. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Magnolia57Ja o 15 biorę pierwsze 4tabletki
JjJa właśnie o 13 wzięłam pierwsze 4 tabletki rozpuszczały się 20 minut i teraz czekam co się wydarzy…
AnonimMagnolia napisz później jak poszło
AnonimMagnolia ile czekałaś na przesyłkę?
AannaKtóry tydzień jesteście ? Jak dziewczyny które dzisiaj już wzięły tabletki ?? Ja o 21 pierwsza dawka 4 tabletek. Jestem w 7/8 tygodniu . Obawiam się. Chcę żeby było po wszystkim . Wan też tego życzę i trzymam kciuki.
Magnolia57Gosia ja wziełam o 14 nie wytrzymałam teraz mam zamiar druga serie o 17:30póki co nic takiego się nie dzieje…teraz lekko brzuch pobolewa od czasu do czasu u mnie 5tydzień
AnonimJj są już jakieś efekty?
Magnolia57Dziewczyny zaczyna się coś o 17:30 biorę drugą dawke jakieś plamienie w sumie juz nie czuje jak leci po trochu taki rozkręcający się okres.Brzuch nie boli…
Magnolia57Zamówiłam w piątek wczoraj doszło
AnonimU mnie też 5 tydzień
AnonimMagnolia oby poszło gładko
Magnolia57Trochę się opisałam pewnie komentarze po kolei będą dodawane.Jestem przed drugą dawką polała się krew tak na jedna podpaske taka jasno czerwona teraz ustało brzuch pobolewa lekko wziełam tabletkę na ból na wszelki wypadek ponieważ jestem sama z dzieckiem.Póki co jadłam nawet herbatki sie napiłam.U mnie do poczęcia doszło 10-12października więc chyba jeszcze dość wcześnie się zdecydowałam
Magnolia57Jest mi zimno leżę znowu czuje że coś leci ale lekko ból też znikomy idę kolację grzać młodemu zobaczymy boję się że coś za lekko ale tłumaczę to tym że dopiero 5tydzien
Magnolia57Coś bardzo lekko to przechodzę boję się że lipa
JjEfekty miałam odrazu po pierwszej Seri tabletek. Krwawienie i ból brzucha. Z każdą godziną krwawiłam bardziej doszły skrzepy lekka biegunka i dreszcze. Wszystko dość znośnie. Niestety w moim przypadku ból brzucha się bardzo nasila. Szczerze to strasznie cierpię. Ani leżeć ani siedzieć poprostu nic… U mnie jest to 5tc więc mam nadzieję że ten ból plus krwawienie oznaczaja że mi się powiodło. Po 20 wzięłam ostatnią serię. Trzemam za Was i za siebie kciuki dziewczyny.
JjWłaśnie ją też się boję że z tym krwawieniem u mnie nie jest jakoś inaczej niż w miesiączkę no oprócz skrzepow. Tylko ja mam ogromny ból brzucha… Jaką beałaś tabletkę przeciwbólową?? Ja mam ibum i paracetamol ale boję się wziąść żeby nic nie poszło źle
-
AutorWpisy