Forum › Fora › Tabletki poronne › Oryginalne tabletki poronne
Temat zawiera 941 odpowiedzi, i ma 12 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez Tabletki poronne 1 rok, 7 miesięcy temu.
-
AutorWpisy
-
KarinaDziewczyny, jak wygląda proces zakupu tych tabletek?
MartaaWitam, płatność jest tylko przy odbiorze?
Melani13Karina jestem 3 dzień po kuracji. Wizyta u ginekologa potwierdziła brak ciąży. Link do zakupu jest tu https://tabletki-poronne.pl/sklep/tabletki-poronne-cena/
Też miałam zawahania ale nie martw się wszystko jest ok.
DorisA nie boicie sie ze ta cała strona I forum to jedna wielka lipa I oszustwo
MartaaStrasznie się boję, to jest 5 tydzień, myślicie ze pomoże?
NalaDoris
Też się tego bałam 😅 ale chyba ciężko podłożyć by było tyle fałszywych osób 🤭
JustynaStrona godna zaufania. U mnie nawet było tak że w pierwszym dniu przyjechały tylko tabletki w blistrze nie było tej pojedynczej dużej mega się wystraszylam że nie doślą Ale napisałam odrazu odpisali że poprostu doślą tą jedną I tak było dosłali za dwa dni była odrazu przyjełam I już po moim zmartwieniu też się bardzo bałam bardzo się cieszę że mam to za sobą dziewczyny nie bójcie sie trzymam 👍👍
NataszaJa też zastanawiam się czy strona godna zaufania. Zostałam dwa razy oszukana……
NataszaBoje się że to fikcja i stracę tyle kasy. 😰😭 Ale nie mam wyjścia. Zamawialam u dwóch facetów i jeden nic nie wysłał a drugi wysłał jakieś tabletki w kopercie i nie wiem co to. Nawet nie odbiera telefonu 😭😭
DorisDziewczyny czy któraś zaczyna jutro kuracje
MartaaJa zaczęłam dzisiaj
Kasia.WD.Cześć dziewczyny.
Jutro chce zamówić zestaw,ile czekalyscie ?
Początek 5 tyg według obliczeń.. dużo czytałam waszych opisów, Nie mam wyjścia,chce to zrobić i mam nadzieję że się uda,choć denerwuje się jak to będzie..
NataszaTeż chcę zamówić ale może macie jakieś zaufane namiary na kogoś?
DorisMartaa które podejscie
MartaaCzekałam 2 dni
MartaaDoris. 1 podejście
KarinaDziewczyny która zaczyna drugi dzień kuracji dzisiaj? Mam mega stresa, fajnie by było z kimś na bieżąco to przechodzić ..
AnettHej dziewczyny, na tabletki czekałam 2 dni robocze. Dziś rano zaczęłam kurację. (6 tydz.) Jestem po pierwszej dawce 4 tabletek pod język. Narazie ból brzucha jak na okres. Druga dawka o g.10
Kasia.WD.Dziękuję.
Strona z tego co przeglądałam chyba godna zaufania.
Myślę tylko czy u większości dziewczyn po przyjęciu tabletek udało się po pierwszym razie.? Wiem że każdy organizm jest inny.
JustynaKasia u mnie za pierwszym razem się udało już był prawie 10 tydz . Mówią że lepiej w trochę późniejszym tygodniu wiadomo każdy organizm jest inny .ja miałam pewność bo niestety zobaczyłam już hmm …. nie fajny widok do teraz mam przed oczami.
AnonimKasia WD
Jeśli chodzi o to czy po pierwszym razie da rade to napisze tb w poniedziałek jak będę po lekarzu bo u mnie w sumie przebiegało to dość łagodnie i zastanawiam się czy pomoglo🤔
Jak coś jesteśmy w kontakcie
DorisKarina I jak tam I ciebie
AnonimHej . Dzis o 20 biore 4 pod jezyk . Jak to jest u was z bolem ? Znosnie ?
NataszaJa słyszałam że lepiej dopochwowo. Że bardziej się oczyszcza.
AnonimJestem ponad poltora godziny po pierwszej dawce od razu po pierwszej dawce wzielam zapobiegawczo ibum i czuje leciutki bol i po ok godziny zaczaly sie dreszcze wiec jak narazie jest spoko . Czytajac wasze wpisy najbardziej obawiam sie drugiej dawki ale teraz juz trzeba dac rade .
MartaaBól jest znośny
Kasia.WD.Będę czekać również na informację,mam nadzieję że będzie u Ciebie wszystko w porządku i się powiedzie.
NataszaOczywiście po dwie tabletki dopochwowo.
MonikaCześć. Mam pytanie
Czy w 5 tyg ciąży to nie za wcześnie robić porobienie tabletkami? Dajcie znać. Chcę się jak najszybciej pozbyć tej ciąży
MonikaHej dziewczyny. Która mi poda link do pewnego źródła aby kupić te tabletki
DominoMonia tu możesz kupić. Czytać nie potrafisz, to jest sklep
LinaNiki udało się?
Ja dziś mam gin, stresuje się wizyta i myślę aby zamówić tabl, niestety mam obawy że pójdzie coś nie tak
Kasia.WD.Wczoraj wzięłam tą 1 tabletkę,nic się nie działo tylko lekkie kłucie w podbrzuszu, dziś zaczynam pierwsze 4,mam nadzieję że ich nie zwymiotuje bo mdli mnie od rana..denerwuje się ale chcę mieć to za sobą..dam znać po wszystkim jak będzie..
MartaaI jak Kasia. W. D?
Kasia.WD.Jestem po..chyba wszystko się udało,w poniedzialek pójdę do gin żeby potwierdzić..
Powiem wam dziewczyny,że każdej z nas organizm jest inny i może w inny sposób to przejść..
Jeśli chodzi o stronę i zestaw to nie mam zarzutów..szybko doszło,orginalny zestaw.
U mnie po wzięciu 4 pierwszych tabletek szybko się zaczęło,po kilkunastu min dostałam okropnych dreszczy zimna,ból brzucha,biegunka i krwawienie,wyleciał że mnie skrzep..ból był bardzo silny i pojawiła się gorączka,brałam leki przeciwbólowe..po drugiej dawce dokładnie to samo..ból nie do zniesienia,przy tym lecące skrzepy i krew..brzuch twardy jak kamień miałam. Dziś jest drugi dzień i cały czas że mnie leci krew ale już łagodniej i lekkie kłucie podbrzusza,jestem osłabiona ogólnie.
Jeśli chodzi o stronę to kontakt mailowy bez zarzutu..
Jak będę po wizycie to dopiero będę spokojna jeśli wszystko będzie dobrze. Dam Wam znać.
Powodzenia
MartaaCzekamy na wiadomość
MagdaWitam dziewczynę jestem w 3tygodniu i zastanawiam się nad tabletkami kiedy najlepiej je zażyć
VeeePo jakim czasie od kuracji tabletkami udajecie się na USG aby potwoerdzić czy faktycznie już jest po problemie? Chce zamówić tabletki jestem jakoś w 6 tyg Czy któraś też rozważa ich zakup w najblizszym dniu?
BlachDziewczyny czy któraś z Was robiła w ostatnich dniach kuracje zastanawiam się nad kupnem. Pomóżcie.
PaulaJa robiłam tydzien temu. Jescze nie robiłam testu ale wyleciało ze mnie wszystko wiec raczej sie udalo
KingaU mnie udało się od razu za 1 razem!
Tabletki poronneDziewczyny odsprzedam skuteczne tabletki wczesnoporonne ktore sama
stosowałam bedac w 9 tygodniu i ktore bardzo mi pomogły.
Tabletki przeznaczone do dyskretnej kuracji domowej bez nadzoru lekarza.
Leki sa w orginalnym opakowaniu w orginalnum blistrze aptecznym co
jest gwarantem powodzenia zabiegu.
Wiecej informacji pod numerem telefonu ***-***-*** -
AutorWpisy