Temat zawiera 16 odpowiedzi, i ma 3 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez Mini 5 lat, 5 miesięcy temu.
Oglądasz 16 wpisów - 1 z 16 (wszystkich: 16)
Oglądasz 16 wpisów - 1 z 16 (wszystkich: 16)
Forum › Fora › Tabletki poronne › Przesyłka
Temat zawiera 16 odpowiedzi, i ma 3 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez Mini 5 lat, 5 miesięcy temu.
Kobitki, szybkie pytanie. Jak wygląda przesyłka z tabletkami? To znaczy chodzi mi o to czy to jakoś oznaczone jest skąd i co to. Bo mieszkam na wsi. Tu wszyscy wszystko wiedzą. A mi zależy na dyskrecji. Z góry dzięki za info.
Nie martw się. Wszystko dyskretnie. Od zamówienia, po przesyłkę. Kurier dostarcza do domu. Ale tak to nic nie widać.
Witam jakim kurierem są wysłane proszki?
I czy zamówienie idzie z Polski?
zapytaj na infolinii masz numer
jak dlugo czeka się na przesyłke??
1-2 dni
Witam jezli dzisiaj zamowilam zestaw tabletek do kiedy dotra gdyz bardzo zalezy mi na czasie wysylka do irlandii
PATKA Zamawialam moja do Angli. Zostala nadana w Pn o 16 dostarczona w sobote rano. Czyli czas przesylki okolo 5 dni w moim wypadku.
Czy wysyłają tez w soboty ?
Dziewczyny pisze do nich na @ imię dostaje żadnej odpowiedzi co się dzieje czy to oszustwo
Raczej nie, ja dostałam
Jaki kurier dostarcza przesyłkę w Polsce? Czy na opakowaniu podane są dane nadawcy, lub o zawartości?
Ja dostałam z DPD ale nie pamiętam co było na przesyłce
Są dane nadawcy ( prywatna osoba), nie ma nic co sugeruje zawartosc
Witam Was dziewczyny. We wtorek zamówiłam tabletki… W środę przyszedł @ że przesyłka będzie w czwartek (ale dziś mamy Boże Ciało) więc mam nadzieję że przyjdą jutro. Mam straszne obowy że nie przyjdą 🙁
Dziewczyny, zamówiłam w poniedziałek i dis maja mi przyjść. Jakim kurierem i czy będzie się ktoś ze mną kontaktować wcześniej?