Temat zawiera 14 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez L. 4 lat temu.
Oglądasz 15 wpisów - 1 z 15 (wszystkich: 15)
Oglądasz 15 wpisów - 1 z 15 (wszystkich: 15)
Forum › Fora › Wasze historie › Czy się nie udało pomocy
Temat zawiera 14 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez L. 4 lat temu.
Hej dziewczyny jestem po ale nie wiem czy się udało po pierwszych 4 TAB nic lekki ból po kolejnych 4 lekkie krwawienie i parę skrzepów biegunka i ból brzucha ale do zniesienia i raz wymioty ból bolał przez jeden dzień krwawienie letkie trwało tylko dwa dni czy to normalne boje się czy się udało
Hej ja tak miałam po 1 kuracji lekki ból krwawienie parę skrzepów i się nie udało.. Teraz jestem po 2 kuracji ale krew leciała teraz bardziej i skrzepy były większe, dalej coś leci.. Ale nie wiem czy się udało, muszę to sprawdzić.
Kiedy po kuracji zrobić test ciążowy bo boje się iść do gina że się nie udało czy może powtórzyć kurację pomocy dziewczyny
Helga zrób 2 razy betę jeśli jest spadkowa to Ci się udalo
Lepiej test z krwi beta bo taki test wyjdzie ci nieprawdziwy..
Martaaa
Czy po 2 kuracji Ci się udało..? Daj znać. Ja jestem po pierwszej kuracji,myślałam że się udało ale raczej się nie udało,robiłam betę i nie spadła w ciągu dwóch dni..u giną jeszcze nie byłam,bo wciąż krwawie i się obawiam,że położy mnie do szpitala,a nie mogę na to pozwolić. Zastanawiam się aby spróbować jeszcze raz zakupić zestaw i wziąść.
Kasia. WD. Jak krwawisz to dobrze podobno. Jeszcze nie wiem czy się udało ale myślę że tak, bo wyleciało to co chyba powinno jestem po kuracji 4 dni a dalej mocno krwawie i dalej skrzepy lecą.. W czwartek mam ginekologa
Rozumiem,daj znać jak będziesz po wizycie czy ta druga kuracja Ci się powiodła,trzymam kciuki aby tak było. Ja zrobię betę pod koniec tyg jeśli nie będzie spadać to spróbuje raz jeszcze zamówić zestaw i podejść drugi raz..
Ja jutro robię betę chce zobaczyć czy wysoka, a ty jaka miałaś?
Helga który tydzień u ciebie był?
Teraz w poniedziałek wyszła 1091,200 a w sobotę robiłam kurację, więc 6-7 tydz wychodzi
Hej dziewczyny. W którym tygodniu najlepiej zarzyc tabletki? Boję się że się nie uda.
Też się obawiam, jutro zaczynam. Jestem w 8tc
Beata 6 tydzień 7 jakoś tak
Helga udało się?