Temat zawiera 20 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Lola 5 lat, 10 miesięcy temu.
Oglądasz 21 wpisów - 1 z 21 (wszystkich: 21)
Oglądasz 21 wpisów - 1 z 21 (wszystkich: 21)
Forum › Fora › Kuracja krok po kroku › Silne krwawienie
Temat zawiera 20 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Lola 5 lat, 10 miesięcy temu.
Jestem po…w piątek bardzo krwawilam i widziałam to co miało wyjść,jest poniedziałek a ja dalej mocno krwawie i mam bóle jak przy okresie,czy to normalne,pomóżcie
Jak sytuacja? Jestem przed
Witam. Jestem po pierwszej dawcę. Nic się nie działo. Zaraz będę brała druga. Czy to normalne???? Miała któraś tak???? Proszę o pomoc
Basia.33
W którym tygodniu byłaś? Jak to wyglądało co wydalilas?
Byłam siku i przy delikatnym parciu zobaczyłam krew. Jestem po drugiej dawce. Strasznie się boje. Musi się udać
Jak było?
Tak normalne u mnie tez później wszystko wyspapilo po 1 dawce bol brzucha jedynie
czy wam tez przyszly w blistrach?
Reba
Przyszly mi takie same jak Tobie 😉
Tak to wygląda. To normalny zestaw. Zresztą jeśli zamawiałyście tutaj to nie ma się czego obawiać. Wysyłają to co trzeba. Wiem, bo mam już za sobą. A co do krwawienia to przy bardzo, ale to bardzo obfitych trzeba udać się do lekarza, bo potrzebne jest łyżeczkowanie. Ale to się raczej nieczęsto zdarza. Zazwyczaj takie krwawienie będzie trwało od 1 do 4 tygodni, ale to normalna rzecz.
Teosia
A w którym tyg byłaś jak bralas kuracje??
Teosia
Ja jutro mam gin wieczorem , robiłam zabieg w sobote ost dawka o 16 skrzepy itd goraczka potem minęło jakos w niedziele ale do dzis lekko krwawie z przerwami ciekawe czy sie udalo :/
Lola
Widzę że Ty też na bieżąco na forum he
Reba
No tj Ty 🙂 do poki nie bede po.gin to jestem tu ciagle 🙂 a potem moge wspierac jak ktos bedzie potrzebował 🙂
Z tego co widzę to my we dwie tak się trzymamy tego forum he widać że mamuśki w domu siedzą i dzieci wychowują..
No tak 🙂
I co odp Ci dorotka??
Wlasnir dziwne jesy to ,ze z Toba pisze a mi nir odp od rana .Juz.sama.nie wiem co myslec
Alicja 666
Jak tam u Ciebie?
Lola.
Bardzo pomaga Pani ze strony wystarczy zadzwonic
Reba
Ja już do końca muszą doprowadzic 🙂