Temat zawiera 8 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Anna86 5 lat temu.
Oglądasz 10 wpisów - 1 z 10 (wszystkich: 10)
Oglądasz 10 wpisów - 1 z 10 (wszystkich: 10)
Forum › Fora › Wasze historie › Zaczęłam kuracje proszę o pomov
Temat zawiera 8 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Anna86 5 lat temu.
Witam właśnie zaczęłam kuracje,mam dreszcze ból brzucha i krwawienie,po pierwszej dawcę poczułam jak coś ze mnie wyleciało.Czy mogę udać się na SOR kiedy nie wzięłam ostatniej dawki leków? I czy lekarz je wykryje?
Hej, czytałam że należy przyjąć wszytkie dawki ponieważ wtedy wzrasta prawdopodobieństo powodzenia kuracji. Jak się czujesz?
Dziewczyny ja też mam wziąść po południu kolejne dawki czy wam się udało proszę tak się boję napiszcie cos bo zwariuje.
Anna86 I jak kuracja przeszła dobrze?
Sata napisz jak poszlo ja biore za pol godzinh straszie sie boje .napisz coś do mnie bo zwiarjuje
Dziewczyny jak się czujecie?
Anna nie było źle dopiero po drugiej dawce po 2 godzinach zaczęłam krwawić biegunka i bol brzucha jak przy okresie do 6 rano nie spałam było mi zimno dreszcze gorączkę przy siusisniu niewiekie strzępy byly tak na centymetr okolo 2 cm tez bardzo sie boje czy sie udalo czy juz po ciazy jest . Spodziewałam się większego bólu A tak nie było i teraz jestem w stresie czy juz po wszystkim .
Napiszcie dziewczyny czy jak są skrzepy niewielkie ale są i krawienie to czy misie udało?
Anka jestem po nie spałam do 6:00 rano dopiero 2 godziny po drugiej dawce plemienia i niewielkie strzępy biegunka lekki bol brzucha nic więcej. Mam nadzieję że się udało napisz jak u Ciebie. Ja teraz mam lekkie krwawienie tyle co nic parę kropek na podpasce .
To samo chciałabym widzieć, byłam w 5 tyg poleciały nie duże skrzepy o krwawie czy myślicie że wszystko poszło okej??? Bardzo się martwię i boję. Odpiszcie bo zwariuje