Temat zawiera 14 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Asiolka1992 1 rok, 11 miesięcy temu.
Oglądasz 15 wpisów - 1 z 15 (wszystkich: 15)
Oglądasz 15 wpisów - 1 z 15 (wszystkich: 15)
Forum › Fora › Tabletki poronne › polecam
Temat zawiera 14 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Asiolka1992 1 rok, 11 miesięcy temu.
Ludzie uratowaliscie mnie i moja sytuacje polecam i bede w razie potrzeby zamawiac od was dziekuje !
nie tylko Tobie 🙂
ja też zamówiłam i podzialalo
wlasnie zamowilam troche sie boje
Nie boj się. Może chcesz jakoś prywatnie pogadać ?
No ja tez mam stracha trochę
Słuchajcie. Tez się bałam. Jeżeli ktoś by chciał pogadać prywatnie możemy spróbować się jakoś zgadac. Chętnie pomogę przejść przez to albo wesprzeć odpowiedzią i dobrym słowem.
Specjalista nie jestem ale sama nie przeszłam typowo „jak w instrukcji” i wiem jak ja potrzebowałam jakiegoś słowa wsparcia.
Dajcie znać 🙂
Nie bojcie sie tutaj towar jest zgodny oryginalny i skuteczny
Czy moge z kims porozmawiac prywatnie na temat kuracji
Asii chodz do nas na wątek “kiedy pierwsze skurcze” tam dziewczyny ktore sa w trakcie kuracji przed lub po pisza na biezaco zawsze mozesz o cos zapytac poradzic sie
pierwsza tabletka przyeta , reszta jutro , strasznie sie boje 🙁
Mam pytanieczy to nie sciema
Ja po kuracji, dziś lekarz zobaczymy czy faktycznie skuteczne.
Witajcie dziewczyny tydzień temu wzięłam tabletki krwawilam dosyc mocno przez 4 dni ogromne skrzepy były a teraz tylko plamie robiłam dzisiaj test i pozytywny nie wiem czy zamawiać jeszcze raz kuracje czy iść do ginekologa i to potwierdzić? Proszę pomocy
wszedzie pisze ze testy do 3tygodni moga pokazywac pozytywny wynik… idz do lekarza… powiwdz ze jestes w tym i wtym tygodniu ciazy i krwawisz dosyc mocno… kazdy Cie przyjmie raczej bez kolejki