Temat zawiera 9 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Ola 1 rok temu.
Oglądasz 10 wpisów - 1 z 10 (wszystkich: 10)
Oglądasz 10 wpisów - 1 z 10 (wszystkich: 10)
Forum › Fora › Po zakończeniu kuracji › Zwiększenie krwawienia i bólu brzucha po 3 dniach
Temat zawiera 9 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Ola 1 rok temu.
Czy to prawidlowe że po 3 dniach od kuracji zwiększyło się krwawienie i ból brzucha?
Wiesz u mnie bólu brzucha nie było, tylko jajniki czasami kuły. Ale na drugi dzień myślałam że już przestanę krwawić bo ledwo co leciało A tu bum i skrzepy i tak przez półtora tygodnia
Ja tak miałam. Tyle że umnie po wizycie u ginekologa po 2 dniach przez tydzień leciało strasznie
U mnie po 3 dniach dopiero nastąpiły mocne krwawieni, ale minęło 5 tygodni i nadal nie mam okresu. Dzisiaj miałam brązowe plamienia. Boje się ze się nie udało 🙁
Małgosia, okres może pojawić się później niż po miesiącu, jeżeli miałaś silne krwawienie to na pewno się udało.
A milayacie dziewczyny doczynienie z bólem pleców w dolnych częściach?
Dziewczyny jestem w 6 tygodniu i mam już drugi raz plamienie brązowe dzisiaj trochę z krwią boli Mnie brzuch i plecy w okolicy nerki.. Nie wiem co robić czy idsc do ginekologa czy zamówić zestaw..
Jeżeli chcesz tego dziecka idz prędko do lekarza. Jeżeli nie jesteś gotowa albo masz inne powody i nie chcesz tego dziecka kup tabletki. Z doświadczenia wiem ze są skuteczne.
Udało się, test wyszedł negatywny. Ja mam bóle pleców w dolnej części zawsze kiedy mam dostać okres wiec nie wiem czy to wina tabletek. Po 3 dniach od kuracji miałam gorączkę i biegunkę jeden dzien, a na drugi dzien i do dzisiaj już wszystko okej.
U mnie też dość obfite krwawienie utrzymywało się przez kilka dni no ale suma sumarum efekt jest
Witam czy kupywaliscie może te tabletki teraz?