Temat zawiera 9 odpowiedzi, i ma 2 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez Ewelina 4 lat, 11 miesięcy temu.
Oglądasz 10 wpisów - 1 z 10 (wszystkich: 10)
Oglądasz 10 wpisów - 1 z 10 (wszystkich: 10)
Forum › Fora › Tabletki poronne › 2 kuracja
Temat zawiera 9 odpowiedzi, i ma 2 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez Ewelina 4 lat, 11 miesięcy temu.
Czy komuś się nie udała druga kuracja ?
A skąd wiesz, że nie powiodlo się?
Pierwsza się nie powiodła , i boje się że kolejna też się nie uda
Potwierdziłas u lekarza, że nie powiodlo się? Czy to twoje przypuszczenia? Zazwyczaj 2 próba kuracji, kończy się pozytywnie. Z tego co pisały dziewczyny
Ewelina w którym tygodniu jesteś
Zaraz w 7tc ,byłam u lekarza jest widoczna akcja serca ale jest też krwiak 11 mm na 7 mm kosmowka zaczęła się odklejać. Lekarz stwierdził że przez niego moge poroni,Ale nie muszę zamówiłam dziś kolejna kuracje mam nadzieję że się uda
To faktycznie lepiej druga seria tabletek skończyć to, niż czekać aż może poronic się uda a może nie. Powodzenia!
Ja się cieszę że udało mi się za pierwszym razem bo tabletki ogólnie są drogie i nie stać by było mnie na następny zestaw.
Ewelina powodzenia teraz na pewno ci się uda
No kasy sporo i to akurat przed świętami … No ale cóż . Nie dziękuję dziewczyny , liczę na to że tym razem pójdzie tak jak powinno bo już z mężem wariujemy po malu …