Temat zawiera 7 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez 3-4 tc Maa 4 lat, 6 miesięcy temu.
Oglądasz 8 wpisów - 1 z 8 (wszystkich: 8)
Oglądasz 8 wpisów - 1 z 8 (wszystkich: 8)
Forum › Fora › Aborcja farmakologiczna › 3 tydzień
Temat zawiera 7 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez 3-4 tc Maa 4 lat, 6 miesięcy temu.
Czy w 3 tygodniu ciąży można już zażyć tabletki poronne ? Czy może za pierwszym razem dojść do niepowodzenia w tak wczesnej ciąży ?
Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie. Ale jak liczysz tc? Z tego co ja rozumiem liczy sie od 1 dnia ostatniej miesiaczki, czyli liczac tak jeszcze nie wiesz ze jestes w ciazy bo jestes przed terminem miesiaczki? Ale moze sie myle? Ja mialam 5 tydzien kilka dni po tym gdy nie dostalam okresu na czas, tak tez lekarz mi powierdzil tc..
Miesiączkę ostatni raz miałam 20 października . Na teście wykazało mi 2-3 tydzień
Ja również jestem w 3-4 tygodniu i chciałabym się dowiedzieć czy się powiedzie w tak wczesnej ciąży..
W piątek dostałam paczkę, dziś wzięłam tabletkę 24h przed,jutro dam znać jak sie potoczyło..
To tak jak ja
Zamierzam zamówić zestaw
I jak było. Powie mi Pani czy miała Pani jakieś objawy po pierwszej tabletce chodzi mi o tą duża co trzeba zażyć a po 24 następne
Hej po tabletce 24 przed można normalnie funkcjonować , dziś rano po pierwszych 4 tabletkach dostałam delikatnych skurczu zaczęłam lekko krwawić( jak przy okresie) poszłam do łazienki i przy szukaniu wyleciał mi bardzo duży skrzep krwii… o 12:30 wzięłam drugą turę 4tabletek już towarzyszą (skurcza,ból podbrzusza, krwawienie ) bardzo dużo piję po tych lekach strasznie zaczęło suszyć.
Jeżeli chodzi o biegunkę czy wymioty jeszcze nie wystąpiły i mam nadzieję że nie wystąpią
O 15:30 biorę ostatnią dawkę, więc jest,cze wieczorkiem będę pisać jak to wszystko przebiega u mnie